IVY LEAGUE SKOLER: ET HISTORISK, dybdegående blik på TOP 14 IVY LEAGUE UNIVERSITETER

Ivy League er en gruppe på otte universiteter i det nordøstlige USA, der anses for at være blandt de bedste i verden.

Ivy League-skolerne er meget selektive og har meget konkurrencedygtige adgangsstandarder. Skolerne har eksisteret i århundreder og har produceret nogle af USAs mest indflydelsesrige mennesker.

Der er 14 Ivy League-skoler, som omfatter Brown University, Columbia University, Cornell University, Dartmouth College, Harvard University, Princeton University, Yale University.

Ivy League historie og oversigt

Ivy League er en amerikansk betegnelse for en gruppe på otte prestigefyldte universiteter. Det er et udtryk, der først blev opfundet i en artikel fra 1927 af Walter Camp.

Ivy League-skolerne ligger i det nordøstlige USA, med syv af de otte skoler i staten New York. Brown University og Dartmouth College ligger i Rhode Island, mens Princeton University ligger i New Jersey. University of Pennsylvania og Columbia University ligger lige uden for kerneområdet, i henholdsvis Philadelphia og New York City.

Ivy League er blevet kritiseret for sin ekskluderende praksis, men er også blevet rost for sin akademiske stringens og selektivitet.

Vedbenden, der betyder mest for dig

Den vedbend, der betyder mest for mig, er vedbenden på mit universitet. Det blev plantet af en gruppe mennesker, der gik sammen for at gøre dette sted til et bedre sted for alle studerende. Jeg ville ikke være, hvor jeg er i dag uden hjælp fra denne efeu.

Bedste gymnasier til dit hjemland og lokalområde

Ivy League er en gruppe på otte colleges og universiteter i den nordøstlige del af USA. Disse skoler er blevet betragtet som blandt de mest prestigefyldte i landet.

Ivy League-skolerne er Brown, Columbia, Cornell, Dartmouth, Harvard, Princeton, University of Pennsylvania og Yale. De har alle én ting til fælles: de er alle placeret i New England eller det østlige New York State.

Internationale skoler med Ivy League Stamtavle

Internationale skoler med ivy league stamtavler er de bedste skoler for elever, der ønsker at være i et miljø med en mangfoldig og global elevgruppe. Disse skoler tilbyder den bedste uddannelse og ressourcer til, at eleverne kan lykkes i deres fremtidige karriere.

Hvad er den mest selektive Ivy League-skole?

Den mest selektive Ivy League-skole er Harvard.

Denne Ivy League-skole er den ældste i USA og har produceret mange bemærkelsesværdige alumner.

Det er også det rigeste universitet i verden med en begavelse på 37 milliarder dollars.

Harvard blev grundlagt i 1636, hvilket gør det til USA's ældste institution for videregående uddannelse.

Hvad er nogle af Ivy League-skolernes bemærkelsesværdige alumner?

Ivy League-skoler er en gruppe på otte prestigefyldte universiteter i USA. De anses for at være blandt de bedste universiteter i verden og har produceret mange bemærkelsesværdige alumner.

Bemærkelsesværdige alumner fra Ivy League-skoler inkluderer:

-John F. Kennedy, USA's 35. præsident

-Barack Obama, USA's 44. præsident

-Hillary Clinton, præsidentkandidat i 2016

-Leonardo DiCaprio, Oscar-vinder